HEMEN BAŞVUR
TivibuGO ile
sayısız içeriğe anında ulaşmak ister misiniz?
Tek Şifreniz var ise
İzle butonuna tıklayarak hemen giriş yapıp
Tivibu izlemeye başlayabilirsiniz.
Tek Şifrenizi unuttuysanız / Yeni Tek Şifre almak istiyorsanız
İlgili butona tıklayarak yeni şifrenizi alabilirsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin korunmasını amaçlayan, 7 Nisan 2016 Tarih ve 29677 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”)’nun “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 10 uncu maddesi ile 10 Mart 2018 tarih ve 30356 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ uyarınca işbu Aydınlatma Metni ile TTNET A.Ş tarafından işlenen ve aşağıda yer verilen kişisel verileriniz hakkında Veri Sorumlusu olarak sizleri bilgilendirmeyi hedeflemekteyiz.

TTNET A.Ş, kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini, erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

  1. İŞLENEN KİŞİLER VERİLER

Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir. İşlenen kişisel verileriniz ile verilere ait kategoriler aşağıda belirtilmiştir.

Kimlik Bilgileri: Ad, soyad ve T.C Kimlik Numarası (TCKN)

İletişim Bilgileri: Telefon numarası, e-posta adresi ve adres bilgisi

Abonelik Bilgileri: Hizmet numarası ve MSISDN bilgisi

İşlem Güvenliği Bilgileri: Kullanıcı adı, şifre (parola) bilgisi, IP bilgisi ve log kayıtları

Pazarlama Bilgileri: Çerez kayıtları

Kullanım Bilgileri: İşlem bilgileri ve uygulama içi hareket bilgileri

  1. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

Kişisel verileriniz; Kanun’un 5 inci ve 6 ncı maddelerinde belirtilen işleme şartları ile ikincil düzenlemelere uygun olarak aşağıdaki amaçlar ile işlenebilecektir:

  1. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Kişisel verileriniz, Kanunlar ve sair mevzuat kapsamında ve açıklanan amaçlarla Kanun’un kişisel verilerin yurt içi ve yurtdışına aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında aşağıdaki 3. taraflara aktarılabilecektir:

  1. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMLERİ VE HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz; ilgili kişiler ile hukuki ilişkimizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince web sitemiz, mobil uygulamamız, bayilerimiz ve çağrı merkezlerimiz aracılığıyla otomatik yöntemler ile temin edilerek işlenebilmektedir.

  1. HAK VE TALEPLERİNİZ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEK İSTERSENİZ

Kanun’un ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11 inci maddesi uyarınca taleplerinizi, mahiyetine ve başvuru yönteminize göre TTNET A.Ş tarafından başvurunun size ait olup olmadığının belirlenmesi ve böylece haklarınızı koruyabilmek için Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları hakkında Tebliğ’de (Tebliğ) belirtilen şartlara uygun düzenlenmiş dilekçeyle:

Bu kapsamda yapılacak olan başvurular tarafımızdan yapılacak kimlik doğrulamasını takiben kabul edilecek olup, talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 gün içinde sonuçlandırılacaktır. Başvuruya yazılı olarak cevap verilmesi durumunda, 10 sayfaya kadar ücret alınmayacak olup 10 sayfanın üzerindeki her sayfa için 1 Türk Lirası işlem ücreti alınabilecektir. Başvuruya cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde ise kayıt ortamının maliyeti tutarında bir ücret talep edilebilecektir.

BAŞVURU KANAL ve ADRESLERİMİZ

TTNET A.Ş

Direkt Başvuru: Bağlar Mah. Yalçın Koreş Cad. Fidan Sk. Erdinç İş merkezi No:1 34209 Güneşli İstanbul

Noter/Posta Kanalı: Gayrettepe Mahallesi, Vefa Bayırı Sokak, No:2 Kat:3 Beşiktaş/ İstanbul

KEP: ttnetkvkk@hs03.kep.tr

Mail: ttnetkvkk@turktelekom.com.tr

GİZLİLİK VE GÜVENLİK

Hesap ve Profillere Erişim

Hesabınıza daha kolay erişim sağlamak için, Tivibu GO’ya giriş yaparken "Bu cihazda beni hatırla" işlevini kullanabilirsiniz. Bu işlev, Tivibu GO’yu yeniden ziyaret ettiğinizde doğrudan hesap erişimi sağlamamızı ve Tivibu GO hizmetini herhangi bir parolanın veya diğer kullanıcı tanımlama bilgisinin tekrar girilmesine gerek kalmaksızın yönetmemizi mümkün kılan bir teknolojiyi kullanır.

Tivibu GO hesabınıza en fazla beş farklı cihazdan erişebilirsiniz. Eriştiğiniz her cihaz Tivibu hesabınızdaki cihazlar alanına sizin atayacağınız isim ile kaydedilir. Tivibu GO hesabınız altına kaydolan cihazlarınızın kaydını silmek için için: (a) web sitemizin "Ayarlar à Cihazlar" kısmını ziyaret ederek burada bulunan daha önce giriş yapmış olduğunuz cihazlarınızın ismin yanında bulunan "Sil" seçeneğini seçip cihazlarınızı silebilirsiniz (İzlenecek adımlar cihazdan cihaza değişiklik gösterir)

Bir bilgisayarı ya da Tivibu GO destekleyen cihazı satmanız ya da iade etmeniz hâlinde öncelikle cihazdaki Tivibu GO sitesi veya uygulamasından çıkış yapmalı (Oturumu Kapat seçeneğini seçmeli) ve cihazı devre dışı bırakmalısınız. Mümkün olduğunda, halka açık veya paylaşılan cihazları kullananlar her bir ziyaretleri tamamlandığında oturumu kapatmalıdır. Şifrenizin ya da cihazınızın güvenliğini sağlamaz, cihazınızdan çıkış yapmaz ya da cihazınızı devre dışı bırakmazsanız cihazın sonraki kullanıcıları hesabınıza ve kişisel bilgilerinize erişebilir.

Hesabınızı başkalarıyla paylaşmanız veya başka şekillerde erişmelerine izin vermeniz halinde, bu kişiler izleme geçmişiniz, puanlarınız, yorumlarınız ve hesap bilgileriniz (e-posta adresiniz veya web sitemizin "Hesap" kısmındaki diğer bilgiler dahil) gibi (bazı durumlarda kişisel bilgileri de içeren) bilgilerinizi görebilir. Bu durum, sunduğumuz farklı profiller oluşturma özelliğini kullansanız dahi geçerlidir.

Profiller özelliği, kullanıcıların ilgilendikleri filmlere ve dizilere göre oluşturulmuş birbirinden ayrı, kişiselleştirilmiş bir Tivibu GO deneyimi yaşamasını ve aynı zamanda kendilerine ait, ayrı izleme geçmişlerine sahip olmasını sağlar. Her bir profil sahibi profiline şifre tanımlayana kadar lütfen profillerin Tivibu GO hesabınızı kullanan herkese açık olduğunu; yani Tivibu GO hesabınıza erişimi olan herkesin profiller arasında geçiş yapıp onları kullanabileceğini, değiştirebileceğini veya silebileceğini unutmayın. Hesabınıza erişimi olan diğer kişilerin profilinizi kullanmalarını veya değiştirmelerini istemiyorsanız ayarlardan profil şifresi tanımlamanızı öneririz.

Anlık Bildirimler

Tivibu GO mobil anlık bildirimler almayı tercih edebilirsiniz. Daha sonra bu bildirimleri artık almak istemediğinize karar verirseniz, bunları kapatmak için mobil cihazınızın ayarlar işlevini kullanabilirsiniz.

İlgi Alanına Dayalı Reklamlar

İlgi alanına dayalı reklamlar, internet üzerindeki çeşitli uygulamaları ve web sitelerini kullanımınıza göre, olası ilgi alanlarınız esas alınarak size özel olarak seçilmiş çevrimiçi reklamlardır. Bir tarayıcı kullanıyorsanız, olası ilgi alanlarınızı tespit etmek amacıyla bilgi toplamak için çerezler ve web işaretçileri kullanılabilir. Reklam kimliği içeren bir mobil cihaz, tablet veya yayın izleme cihazı kullanıyorsanız, olası ilgi alanlarınızı tespit etmek amacıyla bu tanımlayıcı kullanılabilir

Çerezler ve İnternet Reklamcılığı

Biz ve Hizmet Sağlayıcılarımız, çerezleri ve diğer teknolojileri ("web işaretçileri" gibi), ayrıca reklam kimliklerini çeşitli nedenlerle kullanmaktayız. Örneğin, geri döndüğünüzde sizi hatırlayarak hizmetlerimize erişimi kolaylaştırmak, hizmetlerimizi sunmak ve analiz etmek için bu teknolojileri kullanırız. Ayrıca çerezleri ve reklam kimliklerini, kullanıcılarımız ve olası ilgi alanları hakkında daha fazla bilgi edinmek ve pazarlama veya reklamcılık çalışmalarını kişiselleştirerek sunmak için de kullanırız. Bu teknolojileri kullanımımız hakkında bilgi sahibi olmanızı istiyoruz, dolayısıyla bu bölümde kullandığımız teknoloji türleri, bunların ne işe yaradığı ve kullanımlarına ilişkin tercihleriniz açıklanmıştır.

Çerezler nelerdir?

Çerezler, genellikle web sitelerini ve çevrimiçi hizmetleri ziyaret ettiğinizde ve kullandığınızda cihazınıza kaydedilen küçük veri dosyalarıdır. Web sitelerinin çalışmasını veya daha verimli çalışmasını sağlamak ve ayrıca raporlama bilgilerinin sunulması ve hizmet ya da reklamların kişiselleştirilmesine yardımcı olması için yaygın olarak kullanılırlar.

Çerezler bu işlevselliği mümkün kılan tek teknoloji türü değildir; diğer benzer türde teknolojileri de kullanırız. Aşağıda daha fazla bilgi ve örnekleri bulabilirsiniz.

Reklam kimlikleri nedir?

Reklam kimlikleri çerezlere çok benzer ve birçok mobil cihazda ve tablette (örneğin, Apple iOS cihazlarındaki "Reklam verenler için Tanımlayıcı" (veya IDFA) ve Android cihazlardaki "Google Reklam Kimliği"), ayrıca belli yayın izleme cihazlarında bulunur. Çerezler gibi reklam kimlikleri de size daha fazla hitap eden çevrimiçi reklamlar sunmak için kullanılır.

Çerezleri ve reklam kimliklerini neden kullanır?

Hizmetin sunulması için gerekli çerezler: Bu çerezler, web sitemizi veya çevrimiçi hizmetimizi sunmak için kesinlikle gereklidir. Örneğin, biz ve Hizmet Sağlayıcılarımız, bu çerezleri üyelerimiz web sitemizi ve uygulamalarımızı kullandığında kendilerine hizmetlerimizi sunabilmemiz amacıyla, üyelerimizin kimliğini doğrulamak ve tanımlamak için kullanabiliriz. Ayrıca Kullanım Koşullarımızı uygulamamıza, dolandırıcılığı önlememize ve hizmetimizin güvenliğini sağlamamıza yardımcı olurlar.

Performans ve işlevsellik çerezleri: Bu çerezler mutlaka gerekli olan çerezlerden değildir, ancak Tivibu GO’da ki çevrimiçi deneyiminizi kişiselleştirmemize ve pekiştirmemize yardımcı olurlar. Örneğin tercihlerinizi hatırlamamıza yardımcı olur ve daha önce girdiğiniz bilgileri (örneğin üye girişi sırasında) yeniden girmenizin gerekmesini önlerler. Bu çerezleri ayrıca ziyaretçilerimizin Tivibu GO hizmeti kullanımları hakkında bilgi toplamak (popüler sayfalar, geri dönüş oranları, izleme modelleri, tıklanan bağlantılar ve diğer bilgiler gibi) ve böylece web sitemiz ve hizmetimizi geliştirip kişiselleştirebilmek ve pazar araştırması yapabilmek için kullanırız. Bu tür çerezlerin silinmesi, hizmetimizin sınırlı işlevsellikle kullanılmasına neden olabilir.

Reklam çerezleri ve reklam kimlikleri: Bu çerezler ve reklam kimlikleri, bu ve diğer web siteleri ve uygulamaları kullanımınız, reklamlar ve e-postalara yanıtlarınız gibi bilgileri, size daha fazla hitap eden reklamları sunmak için kullanır. Bu tür reklamlara "ilgi alanına dayalı reklam" denir. Hizmetimizle ilişkili reklam çerezlerinin çoğu Hizmet Sağlayıcılarımıza aittir.

Çerezler ve reklam tanımlayıcıları ilgili tercihlerimi nasıl belirleyebilirim?

İnternet sitemizce yerleştirilen çerezler ve ayrıca farklı çevrimiçi izleme türleri (bilgilerinizin, çevrimiçi ilgi alanı tabanlı reklamcılık amacıyla zaman içinde ve üçüncü taraf İnternet siteleri üzerinden üçüncü taraflarca toplanması dâhil olmak üzere) ve bunlara dair uygulama tercihleri hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

Bir mobil cihazdaki, tabletteki veya yayın izleme cihazlarındaki bir reklam kimliği ile bağlantılı olarak Tivibu GO’dan ilgi alanına dayalı reklamları almak istemiyorsanız, lütfen cihazınızda uygun ayarları yapılandırın (genellikle cihaz ayarlarınızda "gizlilik" veya "reklamlar" başlıkları altında bulunur). Cihazınızda Tivibu GO reklamları görmeye devam edebilirsiniz, ancak bunlar olası ilgi alanlarınıza göre kişiselleştirilmiş olmayacaktır.